pixel

Предварително сглобяване на системи за предстенен монтаж

ISO-Chemie

ISO-Chemie вече предлага и Prefab версия на базираната на EPS-F система за предстенен монтаж. Системните размери от ISO-Top Winframer Type 3 Prefab се произвеждат индивидуално в желаните дължини, за да съответстват на обекта. Могат обаче да бъдат закупени и сглобяеми рамки.

Рамките Prefab могат да бъдат изработени по поръчка в ISO-Chemie за всички проекции на класическия ISO-Top Winframer Type 3, т.е. от 70 мм до 200 мм. В допълнение към класическите рамки могат да се изработят и рамки за наклонени прозорци, U-образни или L-образни рамки. В същото време компонентите на сертифицираната за пасивна къща система за предстенен монтаж са леки и стабилни.

Съкращаване на времето за монтаж

Според ISO-Chemie предварителното производство на рамката носи много предимства. Работните процеси във фирмата могат да се планират и осъществяват по-ефективно при контролирани условия, отколкото на строителна площадка. Подготовката във фабриката, независимо от времето, предотвратява възникването на проблемни забавяния на монтажа. В допълнение, ISO-Top Winframer Type 3 Prefab спестява ценно време за сглобяване на строителната площадка и по този начин оптимизира операциите.

ISO-Chemie

Проверено качество на монтажа

В системата за предстенен монтаж ISO-Top Winframer Type 3 Prefab, тествана от Ift и Ima, са налични множество варианти и размери за всякакви строителни ситуации. Прозорци с изпъкналост от 20 мм до 300 мм могат да се монтират пред корпуса/обвивката на носещата стена и могат да бъдат перфектно интегрирани в топлоизолационни композитни системи или в двуслойна конструкция.

Топлоизолационните системни скелети от силно компресиран Thermapor имат много висока плътност на материала от 150 кг/м³, както и отлични товароносимост и топлоизолационни свойства. В допълнение, системата за предстенен монтаж е тествана като компонент, устойчив на взлом съгласно RC2 и RC3, както и за защита от падане съгласно указанията на ETB. Освен това е потвърдена приложимостта на противопожарната защита до клас 5 на сградата.

Снимки: ISO-Chemie

Може да харесате още...

Izolacii.eu