pixel

Приключи летният етап на „Фасада на сезона“ на БАУМИТ

Baumit

Пловдивският университет е победител в летния етап на конкурса „ФАСАДА НА СЕЗОНА 2013“.

Над 1000 студенти, преподаватели и почитатели на фасадата на пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ подкрепиха участието на висшето учебно заведение в летния етап на конкурса на Баумит – „Фасада на годината 2013“. Този голям резултат даде завидна преднина на сградата, която спечели първо място в етапа и се класира за големия финал на конкурса „Фасада на годината 2013“, който ще се състои през март 2014 г.

Баумит честити наградата, както на всички студенти и преподаватели, начело с ректор проф. д-р Козлуджов, така и на живущите в града на Тепетата, които могат да се гордеят, за пореден път, с красивата фасада на университета си!

Обект 11, ПУ „Паисий Хилендарски“ се намира в Пловдив на ул. Цар Асен 24. Проектант на сградата и заявител в конкурса е ЕР ТЕ КОНСУЛТ с архитект Радко Тодоров. Изпълнител на фасадата е АЙ ДИ ЕЛ а инвеститор е самият университет.  Използваните материали на БАУМИТ са интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка.

Baumit Plovdiv university

За повече информация тук.

На второ място с 564 гласа на публиката се класира обект 4 – модерната жилищна сграда Formhouse, ново строителство, намираща се в  София, Горубляне, ул. Павел Красов 36. Проектант на сградата и заявител в конкурса е JT Architects с архитект Янита Тарабанова. Инвеститор и изпълнител е Бауформ ООД избрал материали от Баумит – интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие С иликонова мазилка.

Baumit Gorublyane

За повече информация тук.

Трето място в летния етап на конкурса, със 178 гласа на публиката, зае обект 13, Къща за гости „Балкан“.  Приказната къща се намира в с. Валевци, община Севлиево.  Заявител в конкурса, както и изпълнител на фасадата е ВИП Билдинг ЕООД. Проектант е  Архитектурно-строителна асоциация А.С.А. с архитект Калин Тихолов. Инвеститор е Панацея комерс ЕООД. Използваните материали на Баумит са интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Нанопор мазилка.

Baumit Balkan

За повече информация тук.

Баумит България честити на победителите във „Фасада на сезона – лято 2013“ и благодари на всички останали дванадесет прекрасни фасади за участието им!

Баумит благодари и на всички 1943 от вас, които гласуваха онлайн, за да подкрепят своя фаворит! Не забравяйте – очакват ви награди в томбола! Очаквайте съвсем скоро и информация за следващия етап на конкурса – есен 2013, който започва от 1-ви септември!

 

Може да харесате още...