pixel

Програма „Вашият дом“: аll-inclusive пакети за еднофамилни къщи от Ytong

ytong

  
Функционални и красиви архитектурни решения за енергоефективен дом с пълно съдействие по време на строителния процес

КСЕЛА България, проиводителят на клетъчен бетон YTONG и минералните топлоизолационни плочи MULTIPOR, създаде програма за строителство на еднофамилни къщи, за да отговори на очакванията на своите клиенти и в унисон с изискванията на българския строителен пазар. Единствената по рода си програма „Вашият дом“ предоставя all-inclusive пакети за качествено, бързо и икономично строителство. Фиксираните цена и срок на изпълнение, както и съдействието при административни процедури от партньори по програмата съществено улесняват процеса за всеки инвеститор.

Програма „Вашият дом“ предоставя избор от изключително функционални и красиви архитектурни решения в стила на традиционната и модерната българска архитектура, създадени от архитекти с голям професионален опит. От клиента се очаква само да сключи споразумение с КСЕЛА България и договор с архитекта на избрания проект, както и да подпише договор със строителна фирма от партньорската програма. Голямо предимство е, че фирмите-партньори на КСЕЛА България са с висока репутация на българския пазар.

Проектите включени в програмата „Вашият дом“  са с оптимизирани технически параметри и цена.

Резултатът е съвременен нискоенергиен дом – с минимални разходи за отопление през зимата и охлаждане през лятото, благодарение на YTONG, един от най-добрите строителни материали на пазара. Безкомпромисното качество включва прецизно разработени проекти, строителни материали от водещи производители, контрол на всяка стъпка и внимателен подбор на изпълнителите.

ytong

   
Повече информация за програмата можете да намерите на www.ytong.bg

Може да харесате още...