pixel

Просто решение на проблема с доброто уплътняване на парната бариера

Sita Bauelement

Пароизолационният панел SitaMore, който има два отвора, предлага лесно решение, когато отворите за основния и аварийния дренаж в тавана са близо един до друг. Все по-често може да се види как главните и аварийните дренажни тръби са положени на тавана една до друга, т.е. по двойки.

Предишните панели за пароизолация с един отвор са твърде широки и трябва да бъдат подрязани или припокрити. По този начин доброто уплътняване на връзката под нивото на топлоизолация е изключително трудна. Поради това пароизолационният панел SitaMore Duoflex има два отвора, които са разположени на идеалното разстояние за преминаване на двете тръби от неръждаема стомана SitaPipe. Разстоянието е достатъчно голямо за сигурно свързване на тръбите с две предпазни скоби и достатъчно малко за проектиране на архитектурно успешни фасади.

Sita Bauelement

Податливият EPDM материал и залепващият фланец са предназначени да улеснят гъвкавото, паронепроницаемо свързване на парната бариера, докато зоната за уплътняване осигурява паронепроницаемото свързване на кръгли тръби с номинална широчина DN 70.

Снимки: Sita Bauelement

Може да харесате още...

Izolacii.eu