pixel

Разширяване гамата продукти на Dural за свързващи LED профили за плочки

Dural 1

Dural разшири гамата си от продукти, за да може да предложи повече възможности за атрактивни светлинни акценти за стени и подове. Сега свързващият профил Squareline LED може да бъде поръчан в шест различни цвята и два варианта на височина.
Dural 2

Съвсем нови в асортимента са LED лентите Emotion със 120 светодиода/метър, светлината на които може да се регулира на степени от топло до студенобяло. CRI стойността е посочена като >90, което позволява да очакваме добро възпроизвеждане на цветовете в светлината на светодиодите. LED лентите имат консумация на енергия от 7,2 W/линеен метър и са базирани на 24-волтова технология. За мокри помещения са подходящи лентите с клас на защита IP65, който не се нарушава дори когато лентите са скъсени или нарязани.

Понастоящем Dural интегрира необходимите за инсталиране електронни компоненти и предлага приставки със съвпадащи компоненти като трансформатори, предаватели и дистанционни управления или стенни превключватели. Последните се инсталират постоянно, но работят и чрез предавател.
Dural 3

При желание система с дистанционно радиоуправление може да бъде интегрирана и в интелигентни домашни системи.

Може да харесате още...