pixel

Реновирайте подовите настилки бързо, чисто и гъвкаво

Uzin

Всяко обновяване на пода има своите предизвикателства. Uzin предлага решението. При системата Uzin Turbolight® изпитаното качество среща иновациите, основани на традицията.

Практическите изисквания за обновяване на подове са високи и разнообразни – понякога това е ограничената носеща способност на стария под, понякога – малката конструктивна височина. Прекъсванията, провисналите участъци, кратките графици и спецификациите за противопожарна защита дават своя принос, за да превърнат всеки слой от изграждането на пода в предизвикателство.

Uzin създава система за лесно и бързо изграждане, с която никое предизвикателство не е твърде твърде голямо. Системата Uzin Turbolight® е решение за изграждане на всякакви видове подове – разработено с десетилетно ноу-хау и много страст към качеството, което може да се види.

Uzin

Без значение каква е основата – Uzin Turbolight® създава гъвкаво изравняване на пода без преходи. Системата за реновиране се състои от три компонента: лек изравнителен разтвор, стъклена вата и тънка замазка. Замазката и изравнителният разтвор могат съответно да се подменят. Това позволява оптимално да съчетаете отделните компоненти на системата Uzin Turbolight® с конкретния проект за изграждане на под.

Снимки: Uzin

Може да харесате още...