pixel

Спрей пяна без компромис с качеството на въздуха в помещенията

Owens Corning

През 2023 г.  компания Natural Polymers, наскоро придобита от Owens Corning, въвежда Ultra-Pure™ в семейството от високоефективни решения за спрей изолация.

„Добавянето на продукти от спрей пяна от естествени полимери към нашите изолационни решения допълнително утвърждава позицията на Owens Corning, която разполага с правилния продукт за правилното приложение в практически всяка строителна среда“, казва Джо Вагнер, директор маркетинг и продукти в Owens Corning.

Портфолиото на Owens Corning включва и Pink Next Gen™ Fiberglas™ с усъвършенствана технология за влакна – така изолацията става „мека като памук“ и се полага по-бързо. Продуктът е получил признание за своята безопасност, прецизност, комфорт и устойчивост. И още: минерална вата Thermafiber® Fire & Sound Guard® Plus, пълнеж от фибростъкло Propink® и пенопласт Foamular® NGX™.

Owens Corning

Нова изолация от естествени полимери Ultra-Pure® Spray Foam

Използването на спрей пяна Ultra-Pure® не означава компромис с качеството на въздуха в помещенията. Спрей пяната Ultra-Pure е създадена така, че да сведе до минимум миризмите и емисиите на ЛОС преди, по време и след нанасянето.

Спрей пяната Ultra-Pure има златен сертификат GreenGuard, а формулите FlexTemp™ са разработени така, че да осигуряват устойчиви характеристики през цялата година с гладка повърхностна структура и готови за инспекция резултати при всяка дейност. С надеждното си представяне, спрей пяната Ultra-Pure с технологията Odor Scavenger™ допринася за по-здравословното качество на въздуха в помещенията.

Снимки: Owens Corning

Може да харесате още...