pixel

Решения за под от Maxit

Maxit Group

Равната основа е първата стъпка към успешното изграждане на интериора. В жилищното и търговското строителство, както и в промишлеността, плаващите замазки често се оказват най-добрият избор. Тук Maxit Group предлага широка гама от персонализирани решения.

Maxit group отново оптимизира две замазки от своето портфолио. Калциево-сулфатната плаваща замазка Maxit plan 450 и циментовата плаваща замазка Maxit floor 4642 torpedo съчетават най-добрите структурни свойства за своите области на приложение. Мaxit plan 450 се основава на калциев сулфат. Отличава се с кратки времена на съхнене и е идеален избор за отопляеми подове в домашни и търговски помещения.

Maxit Group

Maxit floor 4642 torpedo също е бързосъхнеща и много еластична. Като циментова индустриална замазка, тя издържа на силно механично натоварване. „Всеки от нашите акценти за течащи замазки е разработен за специални области на приложение. И двете обаче се характеризират с това, че са лесни за обработка, имат огромна течливост и много скоро могат да издържат на натоварване и върху тях да се полага покритие”, обяснява Хартмут Ланге, мениджър продажби в Maxit Group.

Снимки: Maxit Group

Може да харесате още...

Izolacii.eu