pixel

Рьофикс получи Наградата за качество 2020 в Австрия

RÖFIX

Дирк Цумбансен (Изпълнителен директор на RÖFIX Австрия) и Андреас Ганаал (Мениджър Маркетинг и комуникации) се радват на голямото отличие.

Признанието е за най-добра препоръка в областта на топлоизолационните материали.

Рьофикс отдавна се причислява към най-популярните марки в областта на “топлоизолирането”. В допълнение към тази репутация, годишното проучване и анализ на марките, проведено от Института за пазарни проучвания в Линц – Австрия, изведе марката на лидерското място и Рьофикс получи Наградата за качество 2020. Сред интервюираните потребители са такива на стоки и услуги от секторите: дом, покупка, ремонт и обновяване на жилища.

Наградата за качество на пазара се присъжда на най-добрите марки в Австрия. В допълнение към тазгодишното проучване на пазара по темата “топлоизолационни материали”, Рьофикс спечели награда за марка с най-добри препоръки. Производителят на строителни материали, започнал работа преди над 130 години от малка тухларна и варница в Рьотис – Австрия, предлага на своите клиенти продукти от богато портфолио, подчинени на три ключови философии на бранда: производителност (ключови характеристики), движеща сила (марка) и устойчивост (корпоративна социална отговорност).

Най-добри резултати по отношение на симпатия и лоялност към марката

Различни марки в строителната индустрия се оценяват въз основа на 12 подкатегории. Измерват се параметри като информираност, харесване, лоялност към марката, устойчивост или доверие към марката от страна на клиентите. От гледна точка на изследваната целева група, Рьофикс категорично печели точки със своите топлоизолационни материали и преди всичко с тяхната лекота на използване и високо качество. Компанията е убедителна в класацията и по отношение на симпатия и иновации. Голям брой от анкетираните също са заявили, че имат силна връзка с производителя на строителни материали и че имат високо ниво на доверие в неговите изолационни продукти. Общата оценка показва, че Рьофикс е постигнал най-висок процент препоръки в областта на топлоизолационните материали. „Много съм горд, че получихме тази награда измежду толкова големи марки в строителната индустрия. Ние обаче сме особено доволни от отличните оценки на потребителите. Те ни показват, че сме на прав път с нашето качество на продукта и иновациите, в които непрекъснато инвестираме от години, както и с първокласното обслужване на нашите служители ”, казва Дирк Зумбансен, главен изпълнителен директор на Рьофикс Австрия.

Най-голямо проучване на изолационни материали в Австрия

Пазарната анкета към потребителите е важна част от проучването „Топлоизолационни материали“ и се провежда редовно от Linzer Market-Institut. Като част от представителното проучване на 800 души от областите на строителството на къщи, покупката, обновяването, частичното и цялостното обновяване се анализират стойностите на осведомеността и имиджа на съответните доставчици в строителната индустрия.

Източник или автор на изследването: market Marktforschungs Gesellschaft m.b.H. и Co KG.

Може да харесате още...

Izolacii.eu