pixel

С гъвкавите реактивни уплътнители пестите труд

botament

Компания Botament пуска на пазара два нови специални продукта: реактивна хидроизолация без битум RD Flow и бързовтвърдяваща се реактивна хидроизолация RD FPD.

Пазарът на гъвкави полимерно-модифицирани дебели покрития (FPD) расте от години. Реактивната хидроизолация без битум RD Flow е топ иновация на компанията. Ако обработката върху хоризонтални повърхности преди се е смятала за сравнително сложна, сега това се променя фундаментално. Според Botament RD Flow изравнява малки неравности благодарение на саморазливните си свойства. Продуктът е тестван в съответствие с PG-MDS като структурна хидроизолационна мембрана и като комбинирана хидроизолационна мембрана в съответствие с DIN EN 14891, има сертификат за изпитване като комбинирана хидроизолационна мембрана с лепило за плочки Botament.

botament

Botament RD FPD е бързосвързващо решение за хидроизолиране на строителни елементи в контакт със земята в нови сгради и за обновяване на стари хидроизолации. То е специално разработено, за да отговаря на изискванията и е преминало тестове като гъвкаво полимерно-модифицирано дебело покритие

Според Botament двата продукта имат следните предимства: спестяват работни стъпки, гъвкави са, преодоляват пукнатини, могат да се преработват и имат висока устойчивост на UV лъчи и стареене.

Снимки: Botament

Може да харесате още...

Izolacii.eu