pixel

Самозалепваща битумна мембрана Хидрозол HBM Self-Adhesive

Marisan

Хидрозол HBM Self-Adhesive представлява силно еластична самозалепваща битумна мембрана за оформяне на междинен хидроизолационен слой и залепване върху топлоизолационни плочи от EPS при изграждане на покривни системи. Лепи се директно върху топлоизолационните плочи,  като гарантира перфектна адхезия.

Самозалепващата битумна мембрана е допълнително подсилена с вложка от нетъкан полиестер (P) или стъклотъкан (V). Повърхностният слой на битумната мембрана може да бъде защитен от полиетиленов филм (F) или алуминиево фолио (ALU).

Битумната мембрана притежава изключителна топло- и студоустойчивост и висока гъвкавост, правейки я подходяща за работа при всякакви климатични условия.

Marisan

В долната си част, самозалепващата мембрана е изработена от силиконизиран полиетиленов филм, който се отстранява преди полагане.

Мембраната се полага лесно и безпроблемно, без нужда от нагряване на основата. За целта се премахва полиетиленовият филм в долната ѝ част, след което мембраната се залепва към основата. Притиска се с помощта на валяк така, че да прилепне във всяка една част.

Може да харесате още...

Izolacii.eu