Semmelrock представя: Carat® – нова колекция за ултрамодерен дизайн

carat

Създайте уникално пространство за пълноценна почивка с естествените цветове и експресивни повърхности от новата колекция Carat®. Тя е извор на вдъхновяващи решения за дизайн на екстравагантни или мултифункционални екстериорни пространства. С нея почитателите на минималистичния, индустриалния или съвремения стил ще създадат модерна естетика и атмосфера, носеща емоционален заряд и удовлетвореност. Със своя издължен формат, прави кантове с микрофаска и модерни цветове, колекцията предизвиква вниманието дори и на най-взискателните вкусове.

carat

Carat®Mondego

carat

Carat®Mondego

Плочите Carat®Mondego изпъкват с ефектна филигранна повърхност и впечатляващи цветове. Със своята строгост, блясък и благородно излъчване, сапфирено сивото внушава стабилност, монументалност и изтънченост. Нежните и ненатрапчиви нюанси на кремаво бялото подхождат на проекти, в които се търси дискретно и елегантно излъчване. Съчетанието на гладка и релефна линеарна повърхност е креативен начин да внесете визуален акцент и нотка на индивидуализъм.

carat

Carat®Mondego

carat

Carat®Santino

Луксозното и дискретно излъчване на Carat®Santino e ключовото предимство на това изключително решение, което смело може да бъде наречено “подходящо за всеки проект”. Благодарение на специалната технология на производство, структурата на повърхността подчертава естествения характер на плочите на всяка светлина. Със своята специфична текстура Carat®Santino въздейства на сетивата и без съмнение може да разглези всеки с приятното усещане за масаж при “разходка на босо”, което създава. Светлият екстерирор, в който активно участва нежният бял цвят на Carat®Santino, ще придаде лекота на пространството, но без да го лишава от усещане за комфорт и уют.

carat

Carat®Santino

Повърхността на плочите Carat®Finezza разкрива калейдоскоп от хармонично преливащи, специално подбрани естествени камъни, нежно осезаеми в текстурата й. Неутралните, сребристи и платинени нюанси на сивото са подходящо решение за зони, в които се търси модерното и спокойно излъчване, характерно през последните години за т.нар индустриален стил в екстериора.

carat

Красотата на всяко пространство се влияе пряко от начина и честотаta на нейната поддръжка в периода на експлоатация. Плочите Carat® притежават високо ниво на защита от вредни влияния в периода на експлоатация. Специалното покритие Semmelrock Protect® Plus се нанася в процеса на производство на всяко изделие и осигурява лесно почистване, нисък разход за поддръжка, повишeна устойчивост на замръзване и луга.

Освен модерната и практична визия, плочите Carat® могат да се монтират по метода на сухия монтаж и по метода на свързания монтаж. Специалната технология на производство позволява въпреки големия си формат, плочите да са с дебелина само 4,2 см и същевременно могат да се монтират върху самонивелиращи се подпори, изключително практично решение за пространства, в които се търсят по-олекотени решения. Съчетайте плочопътеките и зоната около басейна или верандата като монтирате Carat® на широки тревни фуги. Определянето на метода на монтаж, зависи от функционалността на зоната, спецификите на съответния обект и т.н. Тъй като крайният резултат зависи не само от високото качество на продукта, но и от качественото и правилно полагане, препоръчително е продуктите да се монтират от професионалисти.

Инвестицията в плочите Carat® e икономически обосновано решение, което в дългосрочен план придават допълнителна стойност на всеки, дом, хотел или бизнес сграда.

Повече за Carat®Mondego, Carat®Santino и Carat®Finezza вижте в сайта на Земелрок.

Вижте също...