pixel

Semmelrock представя изложбата „Красота, качество, функционалност“

semmelrock

Втората част на изложбата Красота, качество, функционалност“ ще представи пред аудиторията, още от уникалните творчески концепции, вдъхновени от характерната атмосфера на конкретното населено място, реализирани благодарение на богата продуктова гама на Semmelrock Stein+ Design.

semmelrock

Освен впечатляващи фотоси от обновените обществени пространства, изложбата отново предлага и мнението на главните архитекти и проектанти, работили по представените проекти –  градовете Лъки, Неделино, Плевен, Пловдив.  Всеки от реализираните проекти предлага уникално решение съобразено с функционалността и атмосферата на населеното място. Интригуващите „картини на повърхностите“ са резултат от комбинация на цветове, формати или структури, от традиционните мотиви в „родопските шевици“ до „стилизирано представяне на Неделинската река“.

Премиерното представяне на изложбата се състоя при откриването на инициативата „Дни на Зеления Пловдив“ на 07.10.2015 в „Дома на Техниката“. В програмата на първия ден от тази инициатива по покана на организаторите от сдружението „Териториална организация на научно-техническите съюзи с Дом на науката и техниката – Пловдив”, регионалният научно-технически съюз по лесотехника – Пловдив и Съюзът на ландшафтните архитекти – клон Пловдив, цялостните решения на Semmelrcok Stein+Design бяха представени и с презентация. Беше отбелязан и фактът, че бетоновите изделия с марка Semmelrock осигуряват не само възможности за реализиране на висококачествени и естетически издържани проекти, но и грижа за околната среда.

semmelrock

Изложбата може да бъде видяна  и в София, от 09 до 20-ти октомври, във фоайето на сградата на „Съюза на архитектите в България“. Изложбата има за цел да представи оригинални проекти, впечатляващи със своята стилова цялост, благодарение на която обществените пространства се превръщат отново в желани места за посещение, дори в местна забележителност или просто подчертават характерното излъчване на всяко населено място.

Допълнителна информация за вложените продукти или още проектите можете да намерите на www.semmelrock.bg.

 

Може да харесате още...