Semmelrock с нови системни решения за ландшафтно оформление

ДОБАВЕТЕ УЮТ СЪС СИЛАТА НА СВЕТЛИНАТА

Осветлението на пространствата около алеите или зелените площи придава деликатна атмосфера на цялата градина. Подходящото осветление за вграждане в настилката  е част от концепцията на Semmelrock за системни решения за ландшафтно оформление. Системите за осветление съчетават, разнообразен дизайн, високотехнологични и екологични решения. Тези предимства ги прави подходящи за различни проекти – частни домове, хотели, паркове, търговски сгради.

Sememlrock предлага различни възможности от осветителни тела за вграждане в настилките. Ако искате да създадете акцент, чрез осветяване на фасадата, пътеката или терасата на Ваше разположение е насочващото осветление на базата на LED технология-Power EYE 180 Spot. Можете да поставите насочващи светлини в подхода към гаража с Outdoor Extreme или просто да подчертаете стъпалата и входа с Outdoor Pro. За да постигнете цялостен завършен вид,  Semmelrock предлага и алуминиеви бордюри с иновативен дизайн, които притежават възможност за вграждане на LED осветление.

Соларните осветителни тела за вграждане в настилката са друга възможност, подходяща за всички любители на екологичните и устойчиви решения. Semmelrock предлага вече различни формати, цветове на излъчваната светлина и не на последно място лесен монтаж. Те са подходящи, както за частни така и за обществени пространства подложени на пешеходно натоварване.

Соларната и LED осветителни системи са енергийно спестяващи, а това ги прави икономически ефективни. Всяка година Semmelrock добавя нови елементи и предложения не само в производствената гама, но и в сферата на технологичните решения и допълнителните аксесоари. Повече за “Системни решения 2015“  можете да научите на www. semmelrock.bg