Система за бързо обновяване на подове RZ Turbo Protect

RZ Turbo Protect Color

Системата RZ Turbo Protect Color на немският производител RZ Systeme предлага бързо обновяване на подовете без да се налага дълго време за изчакване и съответно невъзможност да се използват помещенията. Системата предлага различни цветове и индивидуални дизайни, дългосрочна защита и нов облик за подовете. Така обновяването може да бъде реализирано за кратко време – дори през уикенда.

RZ Turbo Protect Color

С двукомпонентния продукт RZ Turbo Protect Color на водна основа повредената настилка може да получи нов облик за рекорден срок – за обновяването на около 100 м2 площ са необходими едва 1,5 дни. Това практично решение, освен че спестява нерви на собствениците на жилища, е особено практично при използване в търговски пространства, тъй като цялото обновяване може спокойно да се реализира извън работното време на обекта – без шум и прах.

RZ Turbo Protect Color

Високоустойчивият защитен филм също осигурява отлична устойчивост на повторно замърсяване и химикали и удължава живота на съществуващото покритие. В зависимост от концепцията на стаята, подът може да бъде завършен с RZ Turbo Protect Color във всички RAL цветове, с лого, интегрирани частици, или индивидуален печат.

За повече информация: RZ Systeme

Вижте също...