Вдъхновени от природата цветове за фасадите на James Hardie

HardiePlank

Облицовките за фасади от серията HardiePlank на производителят James Hardie вече се предлагат в нови, модерни, вдъхновени от природата цветове за още по-въздействащи визуални резултати. Обогатената гама се представя с четири нови нюанса в антрацитово сиво, шиферно сиво, перлено сиво и еспресо.

HardiePlank

Атрактивността на сградите зависи изключително от визуалното впечатление, което те създават. Висококачествената външна облицовка играе ключова роля в това отношение. И както всичко останало, така и дизайнът на фасадите на къщите също е подвластен на модата. С представянето на четирите нови нюанса, компанията има за цел да отговори на актуалните тенденции в строителния дизайн. Новите цветове, в комбинация с два различни декора (гладка повърхност за модерен дизайн или естествена дървесна конструкция за класически вид), дават на архитектите, строителите, планиращите и собствениците на жилища още повече възможности за реализиране на модерна фасада в непреходен вид.

HardiePlank

В момента тенденцията сочи, че клиентите все повече избират сиви, бели и кремави тонове за своите фасади. Докато тези цветове са представлявали само около 50% от продажбите преди пет години, техният дял се е увеличил до над 70% през миналата година.

За повече информация: James Hardie

Вижте също...