pixel

Система за фасадна топлоизолация с каменна вата: кампания на Кнауф България и Кнауф инсулейшън

ETICS_Knauf

Искате да изолирате дома си или да постигнете максимална ефективност от Вашата инвестиция? Или сте професионалист, който се грижи за качеството на фасадната изолация и желаете да имате доволни клиенти и отлични резултати? Тогава съвместната кампания „Устойчиви заедно 3“ на Кнауф България и Кнауф инсулейшън е точно за Вас!

При участие в кампанията, ще получите възможност за безплатна консултация и контрол от експерти на двете компании, сертифициране на вашия обект и други награди. Кампания „Устойчиви заедно 3“ ви предлага възможността да изолирате дома си със сертифицирани висококачествени продукти.

Чрез професионалните съвети на водещите компании в индустрията ще имате комплексен резултат от топлоизолация, звукоизолация, комфортен микроклимат, дълготрайност и пожаробезопасност. Високата енергоефективност на системата ще осигури бърза възвращаемост на Вашата инвестиция чрез чувствително намаляване на сметките за отопляване и охлаждане.

ETICS_Knauf

Какво получават собствениците? 

  1. Пълна консултация от експерти на Кнауф България и Кнауф инсулейшън;
  2. Примерна оферта за стойността на системата;
  3. Препоръка за монтажна бригада;
  4. Техническо съдействие в процеса на работа;
  5. Системен сертификат за обект;

Повече вижте ТУК.

Какво получават монтажниците?

  1. Пълна консултация и техническо съдействие в процеса на работа;
  2. Сертификат за изпълнен обект;
  3. Препоръки от Кнауф България и Кнауф инсулейшън;
  4. Възможности за бъдещо партньорство;
  5. Добра репутация;

Повече вижте ТУК.

Knauf

Включете се в кампанията „Устойчиви заедно 3“ за полагане на система за фасадна топлоизолация с каменна вата до 31 октомври.

Ако желаете да осигурите възможно най-здравословния, уютен и безопасен дом, както и да постигнете максимална ефективност от своята инвестиция, осигурете си правилно положена Система за фасадна топлоизолация с каменна вата. Тази система гарантира, че Вашата фасада ще бъде издържлива и енергоефективна, предоставяйки ви топлоизолация, звукоизолация, „дишащи стени“, отлична пожарозащита и въздух без вредни вещества.

Участвайте и нека това лято заедно създадем комфорт във вашия дом!

Запознайте се с всички предимства на Системата.

Може да харесате още...