Система за отводняване на плоски покриви SitaSani

SitaSani

Системата за отводняване на плоски покриви SitaSani на немската компания Sita сега е допълнена с размер DN 125, което напълно завършва продуктовата гама на компанията. Новият канал SitaSani 105 съчетава предимствата на предходно предлаганите системи и приляга идеално за  постигане на безкомпромисни резултати. С вътрешни диаметри от 105 мм до 134 мм той има респектиращия капацитет за отводняване от 7,2 л/сек. Благодарение на този капацитет се изравнява минималната загуба в напречното сечение, която се получава при използване на канализационен улей. Според компанията резултатът е доказано противоналягане до воден стълб от два метра. Това се гарантира и от двойно, висококачествено EPDM уплътнение в зоната на свързване със стария дренаж.

SitaSani

В сравнение със предходната версия 115, която се предлага само с късо съединение, SitaSani 105 има отличен обхват от половин метър, което я прави особено мултифункционална. С този компонент с дължина 550 милиметра системата достига надолу към тръбата, преминавайки през дебелите топлоизолационни пакети.

SitaSani

При избора на техника на свързване е на разположение желаната свързваща втулка или свободна/неподвижна конструкция на фланеца. Производителите ще оценят мълниеносната инсталация с най-добро време за уплътняване. Това се гарантира и от съвпадащия изолационен корпус SitaSani, който спестява времето на адаптация на изолацията на строителната площадка. Топлоизолиран, устойчив на атмосферни влияния, устойчив на общо въздействие от околната среда, устойчив на удар, здравият полиуретанов дренаж обещава дълготрайност и отлични дългогодишни експлоатационни характеристики.

За повече информация: Sita

Вижте също...