Скритият бордюр steinfix® – възможност за атрактивен дизайн

semmelrock steinfix

Търсите подходящо решение, с което да реализирате изискан, минималистичен дизайн, в който бордюрът да остане скрит за окото?

Със завършващият щрих steinfix® избягвате визуалното “ограничение”, което налагат традиционните бордюри, като същевременно предпазвате плочите или настилката от разместване в периода на експлоатация. Профилът е предназначен за случаи, в които настилката се полага върху предварително подготвена основа, без допълнителни свързващи (залепващи) разтвори, както и при казуси, в които проектът трябва да бъде съобразен с ограничения във височината на основата и настилката.

semmelrock steinfix

Използвайте яркия контраст между настилката и моравата, за да създадете впечатляващ визуален ефект. Плътното затревяване ще подчертае пътеките и площадкит и ще ги превърне в нови фокусни точки на градината. За да запазите свежа тревата по периферията на настилката, е необходимо да осигурите дренаж на водата в тази част на моравата. Разположен под настилката и тревата, профилът steinfix® ще предотврати появата на кафяви петна непосредствено до настилката, а повърхността на плочите ще остане защитена от проникване на пръст, особено след дъжд. Същият “eye catcher” ефект може да бъде подсилен и с декоративни камъни или мулч.

semmelrock steinfix

Профилът steinfix® има предимство пред бетонните бордюри по отношение на монтажа, тъй като не е необходимо замонолитване. Видео със стъпките при монтиране ще Ви убеди колко лесен и удобен за работа е PVC профилът steinfix®. Ако решението Ви е заинтригувало, посетете уеб страницата на Semmelrock.

Може да харесате още...