pixel

Специалист по канали представя нови решения

BG-Graspointner

Австрийският специалист в областта на  производството на тръби BG-Graspointner представя две нови разработки като част от линията си за висококачествен бетон BG-Filcoten: BG-Filcoten connect и отлята надлъжна LED решетка.

Според компанията, BG-Filcoten connect дава възможност за прокарване на кабелни снопове в индустриални постройки, изложбени зали, работилници или спортни съоръжения, така че да са достъпни по всяко време. Освен това кабелният канал съчетава максимална лекота на поддръжка с максимална здравина.

Натоварването му е до клас Е 600 kN и върху него може да се минава без проблеми с мотокари. Противоплъзгащият се чугунен капак може да се завинтва на място, а за особено бързо отваряне се предлага и версия с вградена фиксирана ключалка. Кабелните трасета лежат на сухо върху електрически непроводима пластмасова решетка в дъното на канала – така че няма проблем при евентуално проникване на дъждовна вода.

BG-Graspointner

Новите отводнителни канали BG-Filcoten tec и BG-Filcoten pro предлагат решение за осветяване на фасади и външни площи. Интегрираните в чугунените решетки LED осветителни тела имат здрави стъклени капаци и са водоустойчиви съгласно IP 68. Подходящи са за всички канални системи BG-Filcoten tec и BG-Filcoten pro с номинална ширина 100 и отговарят на клас на натоварване D 400. В доставката са включени захранващ блок 24 волта и окабеляване.

Снимки: BG-Graspointner

Може да харесате още...