pixel

Специални уплътнители и лепила за всяка област на приложение

Otto-Chemie

На изложението BAU 2023 компанията Otto Chemie представи гама от лепила, която покрива почти всички области на приложение за професионалистите в строителната индустрия. Наименованията на петте професионални лепила директно посочват ползите за клиента от съответния продукт.

KraftMax, FixFritz, AllBert, KlarKarl и TurboToni: петте професионални лепила на Otto-Chemie, водещ европейски производител на уплътнители и лепила, имат много специални свойства за обработка и залепване. Според производителя това ги прави подходящ избор за широк спектър от приложения в областта на монтажа, преустройството, обновяването и ремонта.

Otto-Chemie

Новост в гамата Ottocoll е TurboToni – бързовтвърдяващо се лепило за ремонти, подходящо за всички приложения, които не търпят дълго изчакване: например за лепене на отчупени плочки или подови настилки или за ремонт на стълбища. KraftMax е здравото лепило за връзки с висока якост, Fix Fritz е лепило за незабавно фиксиране, AllBert е универсално лепило за високоефективно лепене, а с кристално прозрачното монтажно лепило KlarKarl може да се извършва перфектно почти невидимо лепене.

Снимки: Otto-Chemie

Може да харесате още...

Izolacii.eu