pixel

Гарантирана индивидуалност с ексклузивни цветове по поръчка

Schlüter

С MyDesign by Schlüter-Systems компанията от Изерлон предлага програма, с която множество продукти на производителя могат да бъдат боядисани – и то в не по-малко от 190 нюанса от цветовата палитра RAL Classic.

От известно време насам компанията предлага на своите клиенти широка гама от цветни покрития за алуминиеви профили, както и за практичните рафтове Schlüter-Shelf. Не на последно място са нюансираните цветове на гамата Trendline. В много случаи продуктите могат да бъдат оптимално съчетани по цвят с плочките.

Творчество без граници

Schlüter

Schlüter-Systems разработи програмата MyDesign, за да направи възможни желанията за цветове, които са извън този спектър. Това означава, че почти всеки проект може да бъде реализиран индивидуално – от корпоративния дизайн на дадена компания, през съчетаването на цветна керамика, до необичайните цветови желания на собствениците на сгради – „със 190-те цветови нюанса на практика няма граници за креативността“, казват от компанията.

Оттенъците от цветовата палитра RAL Classic се предлагат за профилите за довършителни работи Quadec, Rondec, Jolly и Finec. Освен това профилът за цокъл Designbase-SL също може да бъде покрит в желания цвят, както и практичните стенни рафтове Schlüter-Shelf.  От банята през къта за отдих в офиса до хотелското фоайе – най-различни помещения могат да бъдат проектирани с единна и индивидуална цветова концепция.

Снимки: Schlüter

Може да харесате още...