pixel

Специално уплътнение съчетава различни предимства

Murexin

Специалното уплътнение WD-1K е доказан продукт на компанията Murexin в областта на уплътняването на покриви и сгради. Това, което е ново, е общият сертификат за изпитване на строителни органи (abP) за уплътнения, комбинирани с покрития от плочки и плочи.

При определяне на водоустойчивостта при монтаж, WD-1K постигна максимална стойност от 2,5 бара. Следователно одобрението е валидно до дълбочина на басейна до 10 м воден стълб. WD-1K е специализиран уплътнител на Murexin, базиран на технологията SMP. Благодарение на ниския си вискозитет силановите продукти могат да се произвеждат без разтворители и без добавяне на изоцианат. Поради това WD-1K е безвреден за здравето и предлага множество други предимства на продукта. Сред тях са особено високата водоустойчивост, устойчивостта на температури и UV лъчи, нанасянето без грунд върху стандартни основи, но също така и приносът за по-голяма устойчивост: WD-1K може да се обработва в продължение на месеци в повторно затворения контейнер.

Murexin

WD-1K може да се нанася върху стандартни основи без грунд. Продуктът се нанася лесно върху подове и стени, например с къс валяк. Ако е необходимо, може да се добави свързващото вещество WD-1K, което позволява работа без капки над главата. Чрез добавяне на WD Speed 5 може да се постигне до пет пъти по-бърза реакция. WD-1K се предлага в три цветови варианта: тъмносив, светлосив и бял.

Снимки: Murexin

Може да харесате още...

Izolacii.eu