pixel

Sprayable Insulation Foam – полиуретанова пяна за изолации

Soudal

Една от последните разработки на Soudal в гамата на полиуретановите пени е Sprayable Insulation Foam. Причините Soudal да продължава иновациите си в тази област са много. Като един от пазарните лидери в този сегмент разработването и внедряването на нови продукти е гаранция за устойчиво развитие и растеж, запазването на съществуващите и достигането до нови клиенти.

Както знаем, полиуретановата пяна е един от най-добрите изолатори – температурни и звукови. Огромната част от разработки са насочени към индустриалните и професионални потребители – пяна в кенистъри и кубитейнери. Но освен към тях Soudal обръща погледа си и към малките DIY майстори, за чиито нужди пяната Sprayable Insulation Foam пасва перфектно. Тя може да бъде използвана за изолация и уплътняване на малки по обем площи, трудно достъпни места, ъгли и други. Тя е много добро допълнение към класическите твърди и меки изолационни материали и може да бъде нанасяна върху всички обичайни строителни материали – камък, бетон, дърво, гипсокартон, EPS и други.

Soudal

Разликата при  Soudal Sprayable Insulation Foam в сравнение с класическите полиуретанови пени е формулата с ниски нива на MDI, за да отговори на последните изменения в законовите изисквания към опасното съдържание в химическите продукти. А основната разлика идва от специалния патентован накрайник, с който пяната може да бъде разпръсквана вертикално и хоризонтални, като диаметъра на разпръскване може да достигне до 15 см. Употребата на Sprayable Insulation Foam намалява риска от образуването на термални мостове, остава гъвкава след полагането и с нея можете да достигнете всички трудно достъпни места.

Soudal

Soudal е най-големият независим европейски производител на уплътнители, лепила и полиуретанови пени за професионални и хоби потребители. Групата притежава 20 завода на 4 континента и има над 3000 служители. Soudal е 100% белгийска семейна компания, ръководена от своя основател г-н Вик Сверц, който я превръща в международен играч и експерт в строителните химически продукти.

Може да харесате още...

Izolacii.eu