Tечна пластмаса като запечатващо покритие

HADALAN

Независимо дали са вертикални повърхности, детайли или отделни зони, тази система за запечатване позволява бърза и безопасна обработка. Немската компания Heinrich Hahne GmbH & Co. KG вече предлага стандартизираното течно, пластмасово покритие Hadalan DS91 13P, което съчетава свойства като висока способност за запълване на пукнатини, еластичност при ниска температура, липса на вредни разтворители и проста и безопасна обработка. Покритието осигурява ускорено втвърдяване, висококачествен външен вид и безопасна достъпност.

HADALAN

Балконите, лоджиите, верандите и терасите са постоянно изложени на атмосферните условия. В резултат на дълготрайни тежки натоварвания и неадекватни уплътнения могат да възникнат увреждания от влагата или пукнатини по структурата на сградата. Те не само засягат външния вид на балкона, но могат също да доведат до последващи щети на съседни компоненти. За да се изключат тези проблеми, трябва да се вземат подходящи мерки за поддръжка. Устойчив и лесен ремонт на тези зони може да се извърши с това двукомпонентно покритие.

HADALAN

Продуктът Hadalan DS91 13P е течна пластмаса на основата на полиуретанова смола. Специалното качество на материала е в увеличената способност за запълване на пукнатини. Ето защо Hadalan DS91 13P често се използва на балконски повърхности, които като конзолни компоненти създават повишен риск от напукване. Според производителя, покривен слой от 1 mm е достатъчен, за да се осигури сигурно уплътнение.

Вижте също...