Течният уплътнител Frankosil вече и в графитен цвят

0228-franken-systems 1

Franken Systems разширява еднокомпонентния си флуиден уплътнител с Frankosil 1K PLUS GRAPHIT. Новият продукт е в модерния графитен цвят, който визуално превъзхожда обичайните сиви и черни решения.

Благодарение на новия цвят отделни детайли, както и цели повърхностите могат да бъдат оформяни по-хомогенно и да изглеждат по-добре. Например при свързването на тераси или на мезонети се получава единен външен вид. Поради изключителната си гъвкавост продуктът компенсира движенията на сградата, а пукнатини и дупки могат да бъдат надеждно уплътнени в дългосрочен план.

Frankosil 1K PLUS GRAPHIT отговаря на най-строгите изисквания на Европейската директива за течно полагани системи за хидроизолация на покриви (ETAG 005) и не използва опасни вещества, които биха могли да бъдат вредни за здравето на работниците или обитателите на сградите.

Като еднокомпонентно уплътнение, течната изолация е лесна за обработка, бързо образува водоустойчива обвивка и реагира до  -5 ° C. Продуктът е със защита срещу UV лъчи и с неутрална миризма.

Вижте също...