pixel

Теразид представя продуктите си на Българска строителна седмица

В Интер Експо Център – София, до 10 март се провежда ежегодната Българска строителна седмица. За 18-та поредна година събитието събира български и чуждестранни производители от сферите: строителна техника, машини, инструменти, изолации, строителни материали, дограми, врати, прозорци, санитарно оборудване, енергийно ефективно, екологично и функционално строителство.

Участието на Теразид тази година е представено на щанд А16 в зала 2. На щанда можете да се срещнете с екипа на Теразид и да зададете своите въпроси относно продуктите на фирмата. Нашите консултанти с радост ще споделят новости и тънкости в строителството за 2018 година,  ще ви предложат най-добрите комплексни решения според нуждите ви.

„Теразид” ЕООД e водещ български производител на висококачествени бои, мазилки и топлоизолационни материали. Продукцията съчетава традициите в производството на строителни материали с високите стандарти за качество. Tеразид е основен доставчик на материали и фасадни покрития за жилищни сгради, oбществени сгради и цели курорти.

„Теразид“ е първият български производител, притежаващ Европейско техническо одобрение (ETA) за фасадна топлоизолационна система. Благодарение на него фирмата е в челните места сред останалите производители на строителни материали. Сертификатът е предназначен за система от продукти, и се издава след задълбочени изследвания и тестове, съгласно ETAG 004.

„Теразид” ЕООД притежава и модерна производствена база с голям капацитет и складове. Това подобрява производствения процес и спомага за повишаване ръста на продажбите. За да се подобри качеството и ефективността от всички  продукти, се използва собствена лаборатория, където работят специализирани екипи.  Там се извършва непрекъснат контрол на продукцията, разработват се нови иновативни продукти и се правят подобрения на вече съществуващи. За клиентите, които търсят уникалност и оригиналност, екипът на „Теразид” предлага разработка на цвят по желание на клиента.

„Теразид“  не е просто производител на строителни материали, а отговорна марка, чийто стандарти за производство напълно отговарят на всички изисквания за висока ефективност и опазване на околната среда. „Теразид” е българското решение за всеки дом или жилищен комплекс, който има нужда да се изолира от жегите и студа.

Сега е време за строителство и ремонти. Време е за качествени строителни материали от Теразид. Европейско качество от български производител. Очакваме Ви на нашия щанд!

Може да харесате още...