Теразид представя топлоизолационната си серия системи Bio Clima

През годините топлоизолацията се превърна в необходимост за всяка сграда, независимо дали тя е нова или стара. За да запазите уюта у дома, както и да намалите разходите си за енергия, ние Ви предоставяме нашите качествени интегрирани фасадни топлоизолационни системи, които са сертифицирани по ETAG 004.

За да отговорим на разнообразните изисквания на нашите клиенти и да им предоставим възможно най-доброто решение за качествена топлоизолация на сгради, ние предлагаме интегрираната  фасадна система: Bio Clima.

Bio Clima представлява серия от интегрирани системи на базата на топлоизолационен материал от експандиран пенополистирол (EPS).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Основните предимства на системата са:
– висококачествени материали;
– създаване на здравословна среда;
– намаляване на разходите за енергия;
– удължаване на живота на сградата;
– оптимална цена.

Интегрираните системи Bio Clima  на Теразид включват всички необходими за една топлоизолационна система компоненти, изпитани и доказали своите качества:
– изолационен материал от експандиран пенополистирол EPS-F с възможност за различни дебелини;
– лепило-шпакловъчна смес „Термозид“, притежаваща отлични якостни свойства и висока паропропускливост и осигуряваща сигурна защита както от стареене на топлоизолационния материал, така и от образуване на пукнатини в завършващия слой;
– алкалоустойчива стъклофибърна мрежа, допълнително укрепваща и подсигуряваща шпакловъчния слой срещу образуване на пукнатини и нацепвания, предизвикани от различни линейни разширения;
дюбели за топлоизолация във варианти както за тухлена зидария, така и за бетонови стени;
– висококачествен универсален грунд „Теразид G-33“, обезпрашаващ основата и създаващ отлично сцепление между шпакловъчния слой и фасадната мазилка.

Освен пълна и функционална система, съдържаща в себе си всички необходими компоненти, ние предлагаме широко разнообразие от финишни покрития (мазилки).

В зависимост от завършващия слой на системата, Bio Clima се разделя на шест основни типа:
Bio Clima Classic – система с финишно покритие от полимерна мазилка „Декорит
представлява идеалното решение при необходимост от икономична и качествена външна топлоизолация;
Bio Clima Secure – система с финишно покритие от силикатна мазилка „Силикат
осигурява необходимата защита при сгради, разположени в райони с висока замърсеност и съдържание на агресивни частици във въздуха;
Bio Clima Superb – система с финишно покритие от силиконова мазилка „Сиколит
изключително подходяща за райони с висока влажност на въздуха, благодарение на отличната паропропускливост и водонепропускливост на мазилката;

Bio Clima

Bio Clima Nanotech – система с финишно покритие от високотехнологична наномазилка „Наномакс
трудно податлива на замърсяване и устойчива на всякакви климатични условия, благодарение на иновативната наноструктура на мазилката;
Bio Clima Mosaic – система с финишно покритие от мозаечна мазилка „Декора
сигурно решение за защита на цокъла от механични наранявания и идеален заместител на каменната облицовка, с богато разнообразие на разцветките при мазилката;
Bio Clima Nature – система с финишно покритие от минерална мазилка с изключителен дървесен ефект „Wood Decor
дава голямо разнообразие в архитектурните решения, благодарение на мазилката, наподобяваща дървена облицовка, с широка гама на цветове и структури.

Bio Clima

Вариантите Classic, Secure, Superb и Nanotech притежават Европейска техническа оценка (ETA) и се предоставят с 15 години гаранция.

Ако имате въпроси или нужда от съвет, нашите регионални консултанти с радост ще Ви помогнат в избора на качествено решение.

Задайте своя въпрос тук.

Може да харесате още...