pixel

Теразид с нови продукти и изящни интериорни мазилки

„Теразид“ показва нови продукти и изящни интериорни мазилки на изложението „Стройко“.

Демонстрации на най-новите ефекти на италиански декоративни мазилки ще може да видят посетителите на 40-ото специализирано изложение „Стройко 2000“. Щандът на българския производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали „Теразид“ ЕООД ще бъде разположен на 4-ия етаж.

Квалифицирани консултанти и апликатори ще покажат актуални комбинации от антични стилове и модерни металикови нюанси в дните на изложението от 27 март до 2 април в НДК. Посетителите на изложението ще имат възможност дори сами да се изпробват методите на нанасяне на някои от хоби продуктите, с които лесно и без разходи за майстори може да се преобрази апартаментът или офисът.

Теразид Стройко

Наред с консултациите за изисканите декоративни покрития с марка Adicolor посетителите ще могат да получат ценни съвети от специалисти по теми, които вълнуват всяко семейство, като енергийната ефективност и топлоизолацията на различните видове жилищни сгради, правилната хидроизолация на банята и как и с какви продукти да бъде направен ремонтът на терасата.

Може да харесате още...