pixel

КСЕЛА представя най-новия си продукт

Ytong Multipor

КСЕЛА представя най-новия си продукт – изолационни плочи MULTIPOR на специализираното изложение „Стройко” в НДК.

Топлоизолационните плочи MULTIPOR ще бъдат представени тази година на щанда на КСЕЛА България ЕОOД  в рамките на специализираното строително изложение „Стройко”, което ще се проведе от 27 Март до 02 Април в НДК.

Заедно с добре познатите на българския строителен пазар блокчета YTONG, на щанда на КСЕЛА ще имате възможност да се запознаете с качествата и приложенията на най-новия продукт на фирмата – минералните топлоизолационни плочи MULTIPOR. Тяхното производство започна в завода на фирмата в гр. Добрич в края на миналата година. MULTIPOR е единственият по рода си изолационен материал на българския пазр, който едновременно съчетава няколко много важни характеристики – негоримост, твърда повърхност и паропропускливост. Уникалата комбинация на тези свойства прави материала конкурентен на останалите топлоизолационни материали, без да притежава техните недостатъци.

Multipor demonstraciya

Специално за посетителите на  Стройко, КСЕЛА България предоставя 15% отстъпка при покупка на MULTIPOR по време на изложението. Повече информация за промоционалната оферта, както и за качествата, приложението и характеристиките на продуктите  можете да научите от специалистите на КСЕЛА на място по време на изложението. Щандът на фирмата се намира на първия етаж в централното фойае на НДК.

Очакваме Ви!

Може да харесате още...