Топлоизолационна система DEKOTHERM – уют и комфорт, сигурна защита и ефективност!


Решили сте да направите топлоизолация на жилището си?

В портфолиото на DEKO professional е включена първата в България сертифицирана топлоизолационна система „DEKOTHERM“. Тя отговаря на БДС EN 13499:2004, БДС EN 13500:2004 и ETAG 004.

Предлаганата система за топлоизолация е в различни варианти на четирите основни типа: DEKOTHERM Standart 5, DEKOTHERM Standart 10, DEKOTHERM MAX и най – новата  DEKOTHERM MAX 15, където финишното покритие е DEKO professional Полиуретанова нано мазилка с фибри. Именно тя придава самочистващ ефект на фасадата.

В типовете  „Standart“  е използван като топлоизолационен материал експандиран полистирен /EPS/, а в типовете „MAX“ –  минерална вата /MW/. Препоръчваме и изолация за цокълната част от сградите, на базата на топлоизолационен материал – екструдиран полистирен /XPS/, приложима към всички варианти на всеки от типовете топлоизолационната система DEKOTHERM.


Широката гама предложения за топлоизолиране и различните финишни покрития (фасадна боя и пет вида мазилки) цели да удоволетвори изискванията на клиентите относно цена, качество и гаранция на изградената система.


Предимства на външната топлоизолационна система DEKOTHERM:

– Контролиране на температурата в помещенията през зимата и през лятото;
– Значително намаляване на разходите за отопление или охлаждане;
– Здравословен и комфортен начин на живот, породен от приятния и равномерен климат в помещенията;
– Отсъстват топлинни мостове, тъй като термоизолацията покрива цялата конструкция;
– Акумулиращият потенциал на стените се използва адекватно;
– При външна изолация, точката на замръзване остава извън стената, без да се нарушават компонентите на сградата в резултат на температурните промени;
– Не се отнема от вътрешното пространство на изолираните помещения;
– Реновиране на фасадата и обновяване на външния вид на сградата.

Специално избраните продукти са съчетани, така че максимално дълго време да не се планира ремонт след това.

При спазване на всички етапи от изпълнението на топлоизолационната система „Оргахим“АД издава гаранция за качество до 15 години. За всички етапи, клиентът може да разчита на експертното мнение на нашите професионалисти.