Тухлени кутии за вграждане на ролетни щори от Beck+Heun

beck_heun

Немската компания Beck+Heun представя системата ROKA-LITH RG CLASSIC/COMBI, която осигурява тухлена касета за поместване на ролетни щори, която изцяло се вгражда и се слива със зидарията. Това създава изключително елегантен, чист и еднороден вид на фасадата на сградата, като същевременно осигурява надеждно поместване и защита на ролетните щори.

beck_heun

Твърдата тухлена ролетна кутия има оптимизирани изолационни свойства. Системата е оптимално обработена и оптимизирана за термичния мост благодарение на дизайна от страната на помещението. Плоските тухлени корнизи дават еднородна, хомогенна зидария, която е идеална като основа за мазилка. Като опция кухите тухлени камери могат да бъдат запълнени с перлит и изолационните свойства да бъдат допълнително подобрени.

beck_heun

Версията ROKA-LITH RG KOMBI е предназначена за комбиниране на ролетни и външни щори, като побира и двете окачвания. Системата се интегрира напълно невидимо и от страната на стаята и тъй като ревизията се извършва отвън, кутията може да бъде измазана отвътре по цялата повърхност.

За повече информация: Beck+Heun

Вижте също...