Уникални фасади от Inthermo на BAU 2019

Инсталирането на енергоспестяващи топлоизолационни плоскости върху фасадата на сградите и тяхното еднородно измазване вече не е достатъчно. Архитектите и строителите стават все по-взискателни и очакват компаниите за жилищно строителство да направят фасадите на застроените къщи несравнимо красиви. На изложението BAU 2019 в Мюнхен, немските специалисти от компанията Inthermo представят множество новоразработени компоненти на системата, с които строителите могат да демонстрират както техническо ноу-хау, така и компетенции по проектиране.

Малко усилие, голям ефект: INTHERMO Fine Render Creativ може да бъде проектиран така невероятно просто, че създава спираща дъха фасада.

Индивидуално оформени ръчно: Original Meldorfer традиционно се изработват на ръка. Следователно всеки елемент е уникален! В комбинация помежду си, отличителните северно-германски клинкерни оптики могат да се произвеждат селективно върху повърхностите на частите на фасадата.

Груб чар: Очарователно красиви 3D повърхности могат да бъдат постигнати на фасадата с SparDash. Всички системни продукти, необходими за професионално приложение, се доставят от INTHERMO.

Фасети от светлина: стъклената мозайка придава на фасадите много висококачествен вид. Променящите се отражения на светлината непрекъснато генерират нови сетивни впечатления, които предават усещане за безкрайна жизненост и привличат вниманието на наблюдателя.

Любимата на архитектите: с вид на бетон изглежда благороден и желан. Бетонният вид е доста лесен за създаване на VHF фасади с малко ръчно умение.

В рамките на изложението BAU 2019, немската компания Inthermo представя продуктите си в зала B5, щанд 119.

Вижте също...