Универсален разтвор StoCrete за ремонт на бетон

stocrete

Тъй като универсалният разтвор StoCrete SM на немският концерн Sto не изисква свързващ агент, той може да спести до 35% от времето за обработка и до 60% от времето на изчакване в сравнение с конвенционалните системи за препрофилиране. Това прави ремонта на повредените бетонни елементи особено ефективен. За повредени зони със свободно стояща армировка StoCrete SM P защитава дори от корозия в една операция – и по този начин спестява още повече време. Двете замазки StoCrete SM и StoCrete SM P отговарят на клас R2 съгласно EN 1504-3.

stocrete

Със StoCrete SM нанасянето на свързващо вещество вече не е необходимо, препрофилирането и финото замазване се извършват в една операция. Бързо втвърдяващ разтвор като StoCrete SM предлага на професионалистите възможността да постигнат оптимален резултат особено ефективно: високият толеранс на обработката на бързия ремонтен разтвор (“SM”) надеждно и лесно ремонтира дори най-трудните основи.

stocrete

Разтворът спестява време, преди всичко, поради краткото време за изчакване и съответно чрез по-бързото обработване: за повърхностно нанасяне може да се постигне дебелина на слоя до 40 милиметра в една операция (като фино пълнене от 3 до 5 милиметра). Прилагането на няколко слоя е възможно без никакви проблеми. Ниският модул на еластичност на продукта позволява да се използва в бетони с ниска якост и може да бъде надеждно и бързо обработен дори при ниски външни температури от + 5 градуса по Целзий. С варианта StoCrete SM P се предлага и мазилка с вградена защита от корозия, което спестява още една стъпка в сравнение с конвенционалните процеси. Предимствата на двата универсални разтвора, съчетани с тяхната рентабилност, водят до две мощни универсални устройства за ремонт на бетон.

За повече информация: StoCrete

Вижте също...