URSA пусна на пазара ново поколение от високо устойчива минерална вата – BiOnic

Bionic

В началото на месец юли 2017 г. URSA пусна на пазара BiOnic (ново поколение от високо устойчива минерална вата).

URSA е ангажирана с приноса си към опазването на околната среда и устойчивото развитие. Предимството на компанията винаги е било превъзходното качество. Сега URSA създаде нещо още по-добро и то се казва BiOnic.

BiOnic е устойчивост и здраве. С това компанията осигурява най-доброто съотношение между биологично свързващо вещество и технически характеристики като пожароустойчивост клас А1, висок и устойчив топлинен и акустичен комфорт с значително намаление на енергийната консумация в сградите. Тези продукти създават здравословен климат в затворени помещения (Клас А+) и допринасят за драстичното намаляване на емисиите на CO2 на сградите.

Bionic

По подразбиране, BiOnic продуктите имат дълъг цикъл на живот и могат да се рециклират. Благодарение на специалните си характеристики, качеството на продукта е оценено с уважавани международни сертификати: Blue Angel, EUCEB, RAL i EPD.

BiOnic е устойчив срещу вредители и микробиологични организми. Вследствие на много ниското водопоглъщане не е необходимо да се добавят водоотблъскващи съставки в продукта, за да бъдат запазени механичните му характеристики.

Bionic