pixel

Устойчиво на хлъзгане покритие за нов блясък

SwissGrip

Тези, които се настанят в уютния хотел на противоположната страна на улицата от железопътната гара, трябва да се чувстват добре дошли и като у дома си още от първия момент. Хотел Sorell се фокусира върху високото ниво на обслужване. Климатизираните стаи в четиризвездното заведение са стилно обзаведени и проектирани с уникална концепция за светлина и цветове.

Всички 56 стаи са оборудвани с вани в съответните санитарни помещения. Те са обработени с покритие против подхлъзване SwissGrip. „Това повърхностно покритие е направено с оглед безопасността на гостите и е част от референтния продуктов каталог. По този начин създадохме важна добавена стойност“, обяснява Клаудия Терхувен, генерален мениджър в хотел Sorell Speer.

SwissGrip

Професионален подход към решението

На първия етап старото покритие е отстранено със специален препарат, след което повърхността е старателно почистена. След като дренажът и фитингите са облепени, повърхността на ваната  се покрива с помощта на валяк с нов слой от продукта против хлъзгане. SwissGrip се предлага в различни класове устойчивост на приплъзване. Материалът GSAS с устойчивост на хлъзгане съгласно DIN 51130 и TÜV-сертификат R11 е използван в общо 56 вани. Гранулираното двукомпонентно покритие е екологично, прозрачно и издръжливо. Материалът без разтворители е устойчив на ултравиолетови лъчи и отговаря на всички общи хигиенни стандарти.

Устойчивостта на хлъзгане има и друго предимство: устойчивостта на бактерии, плесени и гъбички е сертифицирана съгласно ISO 846 и ISO 22196. Модерната технология дори предотвратява редица вирусни щамове. Освен това SwissGrip е нечувствително към дезинфектанти и се почиства лесно.

Снимки: SwissGrip

Може да харесате още...