pixel

Хидроизолация, нанасяна на повърхността, защитава по-добре

Kryton

Krystol T1® е разработен като версия за повърхностно нанасяне на интегралната хидроизолационна добавка на Kryton.

Продуктът е подходящ за ремонт на бетонни конструкции, като им придава устойчивост на климатичните условия и проникването на вода.

Независимо дали става въпрос за отстраняване на течове от надземни или подземни повърхности на морски структури, обекти за съхранение на вода или други бетонни структури, Krystol T1 може да поправи щетите и да помогне за трайната устойчивост на лек или силен хидростатичен натиск.

Използвайки технология, която е проектирана да защитава бетона без необходимост от ЛОС (летливи органични съединения), Krystol T1 подобрява всеки бетон, който третира, като химически и безопасно блокира всяка намираща се вода наблизо. Технологията реагира в присъствието на вода и нехидратирани циментови частици. Тази реакция образува взаимосвързани кристали, които запълват порите и микропукнатините на бетона. Това от своя страна блокира всички пътища за проникване на вода и замърсители, пренасяни с водата. Освен това гарантира, че обработеният бетон може да се самозапечатва при пукнатини до 0,5 мм.

Kryton

Технологията Krystol® при Krystol T1 е неактивна и започва да кристализира, само когато в зоната се появи влага. В резултат на това Krystol T1 е защитен от вода и замърсители, пренасяни от водата през целия си живот.

Това е решение, което ефективно ремонтира бетона при лека или тежка експозиция на вода, като същевременно му осигурява постоянна хидроизолационна защита.

Krystol T1 се използва както в наскоро излят, така и в стар бетон. Това е идеалната повърхностно нанесена хидроизолационна система за основи и стени, повдигнати плочи и рампи, конструкции за паркиране, резервоари за вода и мостови настилки.

Снимки: Kryton

Може да харесате още...

Izolacii.eu