pixel

Устойчиво покритие за чисти помещения

StoFloor

За разширяване на производството на производителя на хранителни добавки Orthomol са изградени нови производствени халета на площ от 7000 м². Това изисква, наред с много други неща, подови покрития, които са устойчиви на износване и отговарят на всички изисквания за чисти помещения – както е посочено във фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост. Собственикът на сградата и проектантът се спират на системата за покритие StoFloor Cleanroom BB OS, която е тествана за чисти помещения. Според StoCretec, тя отговаря на всички изисквания във фармацевтичното производство и има удостоверение за годност за чисто помещение клас 4 според DIN EN ISO 14644-1, както и CSM квалификация чисто помещение от Fraunhofer Institute for Production Engineering and Automation (IPA) Щутгарт.

StoFloor

Според производителя, StoFloor Cleanroom BB OS се отличава с висока механична и химическа устойчивост. Сертификатът за изпитване от външния институт (Fraunhofer IPA Certificate) удостоверява добрата устойчивост на абразия и ниското образуване на частици. Върху пода може да се кара с вулколанови и полиамидни колела. Той е устойчив и лесен за почистване.

Матовото уплътнение StoPox WL 150 transparent завършва индустриалната подова система. Според StoCretec, повърхността е здрава, гладка и лесна за почистване. Може да бъде изложена за кратко на гореща вода при 80°C. Двукомпонентната епоксидна смола е с ниски емисии и не съдържа органични разтворители и пластификатори.

Компанията StoCretec от дълги години се занимава основно с продажба на продукти и системи за бетон както за ремонтни дейности, така и за защита на повърхности. StoCretec предлага подходящи решения за промишлени, търговски и обществени съоръжения, паркинги, чисти стаи и балкони. StoCretec предлага десет системи за подови покрития за чисти помещения.

Може да харесате още...

Izolacii.eu