pixel

Изолационни панели за компактни покривни системи от Kingspan Insulation

Kingspan

Качественото строителство е дълготрайно. Този принцип важи преди всичко за една от най-чувствителните части на всяка сграда – покрива. Световният лидер за високоефективна изолация и обвивки на сгради Kingspan Insulation предлага правилното решение.

Със своите специални изолационни плочи за компактни покривни системи, Kingspan създава идеалната предпоставка за издръжливи и безопасни покриви. Компактният покрив се състои от битумна пароизолация, изолационен пакет от полиизоцианурат (PIR)  на Kingspan Insulation и двуслойно битумно уплътнение, които са залепени с горещ битум. Компактната конструкция е особено полезна при използване в зона с голямо натоварване, например при топлоизолирани покриви с паркоместа. Тук залепването предотвратява приплъзването на изолационния материал, което се случва при такова динамично натоварване, причинено от потегляне, спиране и завиване.

Kingspan

Безопасен, силно изолиран, устойчив на течове и надежден

С компактния покрив площта на покрива може да се използва по различни начини и да се оборудва с различни конструкции. Сигурността при засмукване от вятър се оказва особено полезна на открити места и създава възможности за богато проектирани и интензивно озеленени зони. Високата товароносимост и три пъти по-високата якост на натиск в сравнение със стандартните продукти позволяват резерви за изцяло нови покривни конструкции, които биха могли да възникват с времето.

За висококачествени имоти, при които последващите разходи трябва да се поддържат ниски, компактният покрив е идеален поради своята здрава конструкция. Той гарантира постоянно качество и издръжливост и позволява бързо и лесно локализиране на повредите в случай на теч. Така не е необходимо пълно и отнемащо време почистване на покрива. Благодарение на своята модулна структура и произтичащите от това възможности за проектиране и надграждане, компактният покрив се е доказал като надеждна за бъдещето система с множество приложения. По този начин неизползваните покриви могат да бъдат превърнати в използваеми покривни площи.

Kingspan

Изолационната плоча за плосък покрив Kingspan Therma TR29 и изолационната плоча за наклон Kingspan Therma TT49 са специално разработени за компактни покривни системи и в комбинация с другите компоненти предлагат оптимална защита срещу повреда от вятър и вода.

Може да харесате още...

Izolacii.eu