Варова мазилка вместо плочки

Natur am Bau

Варовите мазилки са популярни сред много строители и се предлагат като решение за баните и алтернатива на стандартните плочки. Немската фирма Natur am Bau се специализира в този традиционно екологичен материал. Варовите мазилки позволяват безпроблемно оформяне на банята и правят помещението да изглежда особено приглушено, което е основно предимство за малки бани. Хигиената също се възползва от липсата на фуги, където обичайно се наслагва мръсотия и може да се образува мухъл.

Natur am Bau

Хидрофобните съединения на специалната мазилка спомагат за създаването на нужните за подобни помещения качества, а суровините вложени в продуктите са от доказали се производители. Стандартният цвят за мазилките е бял, но това не е проблем, защото те могат да бъдат оцветени според изискванията на клиента – ако има съответния минерален пигмент.

Natur am Bau

Нанасянето на варова мазилка е лесно: 2 до 3 мм се полагат с мистрия и се проектират според личните предпочитания – от нормално изглаждане до сложни структури, които са вградени в мазилката. Например, ако искате винтидж стил, можете също да включите пукнатини и малки дупки в структурата на стената.

За повече информация: Natur am Bau

Вижте също...