pixel

Възможно най-голяма гъвкавост при линейно отводняване

ACO

Компанията за водни технологии ACO е разработила Nexite – нов материал, който описва като иновация в областта на линейното отводняване. Дренажният канал, разработен с Nexite, е особено подходящ за близко разположено линейно отводняване в жилищни или търговски райони.

Новият материал Nexite допълва доказаните канали от полимербетон и пластмаса. Той се характеризира с висока стабилност и якост на натиск, съчетани с ниско тегло. Според ACO новият отводнителен канал ACO Drain Multiline Nexite – накратко NX – превъзхожда свойствата на високоефективния бетон и е особено подходящ за използване в градинарството и озеленяването за близко разположено линейно отводняване в жилищни райони, централни градски площади или търговски площи.

ACO

Най-новото попълнение в продуктовата фамилия ACO Drain дължи добрата си здравина на високото съдържание на ултра фини минерални частици. Благодарение на оптимизираната плътност, новият канал издържа на екстремни натоварвания под налягане и влияния на околната среда. Според производителя теглото му е по-малко от 20 кг при номинална широчина 100 – значително по-малко от сравнимите стандартни бетонни канали. Стандартно вградената технология за уплътняване на каналите обещава постоянна защита от течове и е тествана и сертифицирана по съответния начин от Института за подземна инфраструктура (IKT).

Снимки: ACO

Може да харесате още...

Izolacii.eu