pixel

Вдъхновен от природата дизайнерски под

Tarkett

Компания Tarkett разработи изключително модерен и ултра реалистичен твърд дизайнерски под, който отразява индивидуалността на природата. Колекцията iD Click Ultimate поставя нови стандарти в областта на подовите настилки LVT (Luxury Viny Tiles) с твърда композитна сърцевина. iD Click Ultimate се произвежда в Европа и впечатлява с естествен дизайн, ултра матова повърхност, както и с технологията GenClick®, която осигурява лесен монтаж.

Новата LVT технология и 43-те реалистични дизайна в три изработки, са толкова разнообразни, колкото и самата природа: Naturals, Authentics и Classics. Резултатът е една очарователна и изключително автентична колекция, налична в пет различни формата. Дизайните на Naturals например се сканират директно от природата и се отпечатват дигитално. Тази специална технология позволява ненадминато възпроизвеждане на естествените материали.

Tarkett

iD Click Ultimate е изключително устойчив и издръжлив. Rigid Composite Core+ (RCC+), структурата на продукта, изработена от висококачествени материали, превръща дизайнерския под в особено висококачествен продукт. Технологията на материалите допринася и за това, че подовата настилка може да издържи дори на много тежка употреба и е изключително устойчива на вода и температура. Технологията GenClick® предпазва ръбовете на плочките и дъските от проникване на вода и осигурява лесен и бърз монтаж – предимство, което няма аналог. Усъвършенствана с високоефективното матово PU покритие Tektanium®, повърхността на iD Click Ultimate е защитена срещу надраскване и износване, което увеличава експлоатационния живот на подовата настилка.

Новият дизайнерски под на Tarkett е подходящ за обновяване на съществуващи сгради и може да се полага върху почти всички съществуващи повърхности и дори върху керамични плочки.

Тъй като може да бъде изцяло адаптирано, както по отношение на външния вид, така и на формата, здравото решение за подова настилка LVT е подходящо за широк спектър от приложения – от хотелиерство и търговия на дребно до домашен и търговски интериор.

Снимки: Tarkett

Може да харесате още...

Izolacii.eu