Вентилируема фасада с Ursa Glasswool FDP 2/V

Ursa Glasswool FDP 2/V са негорими, хидрофобизирани фасадни плочи от минерална стъклена вата за топло- и звукоизолация, едностранно каширани със стъклен воал.

Плочите са приложими предимно и най-вече при изолация на вентилируеми фасади, изолация при двоен зид и изолация на преградни стени.

Окачените вентилируеми фасади се отличават с високо техническо качество. Разделянето на топлоизолация и защита от атмосферни влияния осигурява фасада с голяма надеждност по отношение на обработката и конструкцията. Също така различните облицовъчни материали позволяват разнообразно оформление. Не на последно място тези конструкции са особено рентабилни поради голямата продължителност на експлоатация и ниските разходи за поддръжка.
Вентилируемите фасади се полагат винаги с помощта на подконструкция от дървени или алуминиеви профили. Топлоизолацията се монтира между профилите. Тя трябва да се покрие с дишащо подпокривно фолио. За затваряне от външната страна и защита от атмосферни влияния се монтира обшивката. Тя може да се фиксира с виждащи се винтове или посредством незабележими крепежни елементи.

За повече информация – www.ursa.bg

Вижте също...