Високоустойчиви индустриални подове Neodur HE 65

Neodur

В машиностроенето – и особено в производството на селскостопанска техника – индустриалните подове често са изложени на много високи натоварвания. Поради това е необходимо да се използват възможно най-устойчивите на износване повърхности. В седалището на производителя на селскостопански машини Claas в Harsewinkel, е поставен индустриален под на около 2100 квадратни метра от немската компания KORODUR, която демонстрира качествата на новото си индустриално покритие Neodur HE 65, съответстващо на най-високите изисквания. Материалът се полага върху основата чрез маркуч. След това повърхностите се шлифоват с изглаждащи машини.

Neodur

Твърдата замазка съгласно DIN 18560-7 е циментова замазка с висока степен на устойчивост (промишлена замазка), която може да се обработва много лесно на строителната площадка. За целта стоманобетонната плоча с дебелина 20 сантиметра се изглажда и се покрива с десет милиметрово покритие от Neodur HE 65. Този процес обикновено се реализира за по-малко от седмица, което води до минимални затруднения в промишлените халета.

Индустриалният под е от клас А и осигурява над средната здравина и якост на натиск, има изключително добра износоустойчивост, устойчивост на бензин, минерални масла и разтворители и осигурява безопасност от подхлъзване.

За повече информация: KORODUR

Вижте също...