pixel

По-лесно нанасяне на грунд INTHERMO HFD с помпа inoBEAM

INTHERMO

Изолационните панели от дървесни влакна могат да бъдат покрити особено ефективно чрез целенасочената употреба на машинната технология. Прилагането на грунда INTHERMO HFD на немската компания INTHERMO е много по-лесно и по-бързо с тази технология, отколкото ръчно. С компактната помпа 230V inoBEAM M8, строителните специалисти могат да нанасят течния, пастообразен материал равномерно и бързо към изолацията.

INTHERMO

INTHERMO HFD е пигментиран, органично свързан грунд, който служи като свързващ слой, временна защита от атмосферни влияния и усилващ слой върху изолационни плоскости от дървесни влакна. Прилагането се извършва ръчно или механично с inoBEAM M8.

Потребителите на машинната технология разполагат с по-голяма гъвкавост и ефективност, тъй като нанасянето може да бъде направено или в преработвателното предприятие, или на строителната площадка. Това спестява много работно време в сравнение с традиционното ръчно покритие. Така изолираната повърхност е оптимално защитена от атмосферни влияния по време на изчакване до действителното нанасяне на мазилката.

За повече информация: INTHERMO 

Може да харесате още...