pixel

Запечатвай и лепи с един продукт

Murexin

Murexin представя своя лепилен уплътнителен разтвор „Murexin DKM 95“. Продуктът е подходящ за основи на открито и във влажни зони, с който могат да се създават не само уплътнения без фуги, но и да се залепват здраво керамични покрития. Според производителя топлинните или механичните натоварвания на балкони и тераси се абсорбират лесно.

Залепването на керамични подови настилки в открити и влажни помещения винаги е предизвикателство. Murexin разработва минералния продукт „DKM 95“, за да отговори на високите изисквания. Той е тестван като лепилен разтвор в съответствие с EN 12004 като C2 E S2 и като уплътнител в съответствие с EN 14891 като CM O2P. Високото и специално пластично покритие гарантира, че дори гранитогресът е здраво залепен и че втвърдената структура на разтвора не абсорбира вода нито като лепило за плочки, нито като уплътнител. Поради това повредите от замръзване са до голяма степен изключени.

С продукта „DKM 95“ компанията Murexin предлага на монтажниците високоразвита, комбинирана хидроизолационна и лепилна система, придружаваща препоръка за монтаж и последваща десетгодишна гаранция за описаните приложения.

„DKM 95“ е еднокомпонентен прахообразен продукт, който е деклариран като строителен материал с ниски емисии в съответствие с Emicode EC 1Plus. Той се нанася при различни водни условия като лепило за плочки или като уплътнителна суспензия. Уплътнителният лепилен разтвор е хидравлично втвърдяващ се, непропусклив за вода и същевременно отворен за дифузия на парите.

Снимка: Murexin

Може да харесате още...