pixel

Запознайте се с тези дренажни решения за повече гъвкавост

Loro

По-голяма гъвкавост благодарение на системните решения с номинална широчина DN 50, допълнително разработени компоненти, които правят монтажа по-лесен и безопасен. Последните иновации на Loro са проектирани така, че да донесат много предимства на отводняването на плоски покриви и балкони.

Отводняването на сградите не може да бъде изобретено наново, но компонентите могат да бъдат технически оптимизирани и доразвити за безопасен монтаж. Това се доказва от иновациите на Loro, които специалистът по отводняване обяви на изложението Dach + Holz.

Отводнителни тръби с фабрично монтиран композитен лист

Loro

Ефективната система за отводняване на плоски покриви Loro-X-Light се монтира още по-бързо и по-безопасно с фабрично монтиран фланец от композитна ламарина – дори за улеи на атика (DN 70). След това фланецът трябва само да се кантира на място. Това означава, че особено малките покривни площи (навеси и гаражи, козирки, пристройки или балкони) могат да бъдат отводнявани лесно и надеждно. Основният модул може да се използва с подходящ капак за основно и аварийно отводняване.

За много области са достатъчни дренажи с малка номинална ширина. Ето защо Loro разшири гамата от системни компоненти в DN 50. Сериите V и IV, които отдавна са се доказали в отводняването на балкони, ще излязат на пазара през втората половина на годината с новата номинална ширина – в допълнение към установените размери DN 70 и DN 100. С двете системи в три размера сега е още по-лесно да се определи подходящата система за отводняване на всеки балкон.

Правоъгълният улей, който също е нов в гамата Loro, е проектиран за модерна архитектура. Компонентът от неръждаема стомана може да бъде доставен и със специфични за проекта размери.

Снимки: Loro

Може да харесате още...