pixel

Започна конкурсът „Фасада на годината 2016“

В Япония цъфтят вишните, в Индия се замерят с цветен прах за празника Холи, в САЩ търкалят великденски яйца. Ние в Баумит, радостни и обнадеждени, тази пролет празнуваме 20 години! Сайтът на конкурса Фасада на годината 2016 ни чака зареден с нови красиви сгради – изобщо целият свят на длъж и шир се радва на новата пролет!

С шарен „букет“ от шест сгради започваме първи етап от ежегодния интернет конкурс на Баумит, по традиция, разделен на четири сезона (пролет, лято, есен и зима) приключващ с голям финал през 2017 г. Във всеки сезон участие взимат различен брой фасади от цяла България изпълнени с материали на Баумит. Чрез гласуване с един клик вие подкрепяте вашата фасада фаворит. Събралата най-много гласове се класира на първо място, следвана от две подгласнички. Всеки сезон ще обявява своите три победителки, които ще отидат на големия финал „Фасада на годината 2016”, през март 2017 година.

Разгледайте новите шест фасади тук и подкрепете любимата ви!

Може да гласувате от 31 март до 31 май до 12:00 часа на обяд. След това, трите най-обичани фасади ще бъдат наградени, а един от вас гласувалите  – ще спечели награда в томбола!

БАУМИТ пожелава успех на участниците във „Фасада на сезона – Пролет 2016“ и желае на всички – весело посрещане на пролетните празници!

Може да харесате още...