pixel

Започна „Продукт на месеца – 2016“ от Semmelrock

И през 2016 година Semmelrock Stein + Design, Ви предлага нови идеи как да оформите любимото си кътче за отдих. В програмата ”Продукт на месеца” намират отражение модерните тенденции в ландшафтното оформление, а именно широкоформатните плочи с ярки меланжирани цветове и атрактивни повърхности.

Продуктовото семейство  Appia Antica вече разполага и с голямоформатните плочи 60 x 40 cm. Целта е създаване на разнообразни комбинации между продуктите от една продуктова серия. Благодарение на Semmelrock Concept стиловата завършеност и хармония по отношение на структури и повърхности с един дизайн е напълно възможна.

Плочите Appia Antica Grande притежават класическа форма съчетана с хармонично меланжирана цветна картина. Съчетанието на естествени цветове и бетонна повърхност  придава на продукта ефектна и едновременно с това антична визия.

За всички клиенти избрали Appia Antica Grande през месец април сме подготвили подарък Щипки за широкоформанти плочи Semmelrock. Този практичен и удобен аксесоар улеснява повдигането и преместването на плочите по време на монтажа, като предпазва ръбчетата от обрушване и нарушаване на добрия външен вид на плочите.

За да откриете още от богатия избор на настилки и плочи разгледайте новия каталог ‘‘Идеи за градина‘‘ 2016. Можете да го получите при нашите партньори в цялата страна или тук.

Може да харесате още...