Защита на естественото дърво с добавен ефект на стареене: Новото масло Patina [Eco] от Remmers за модни нюанси на сивото

Remmers 1

Ако разполагате с много време, можете да чакате с години, докато оградите ви, дървената облицовка, градинските къщички, мебелите и терасите посивят в резултат на стареенето на дървото. За хора с по-малко време Remmers разработи ново масло Patina [eco], което (за разлика от естествения процес на стареене) активно защитава дървесината и я предпазва например от дехидратация. Веганското масло, емулгирано във вода, се произвежда от възобновяеми суровини и придава равномерен, матов сив нюанс на открити и закрити дървени повърхости – съответно намира приложение в интериор и екстериора. Изключителни резултати се постигат с модните нюанси сребристосиво, графитносиво и платиненосиво върху тик, лиственица, смърч, ела Douglas. Маслото подчертава естествения вид на обработената дървесина.

Екологичното масло Patina [eco] е лесно за обработка и прониква дълбоко в дървесината. То е дишащо, противохлъзгащо и устойчиво на атмосферни влияния и UV лъчение. Продуктът допълва огромната гама от екологично чисти решения на Remmers, отличени с Blue Angel за устойчива защита на дървесината. [Eco] продуктите на компанията са с ниски емисии и са подходящи дори за обработка на детски играчки.

Вижте също...